main-image-family-visit.jpg

RH Visit

RH Lounge, RH Session och RH Visit är tre stolar som förhöjer sittupplevelsen i rum avsedda för väntan, besök, konferenser, utbildning och möten. RH Lounge, RH Session och RH Visit – namn som ger en ledtråd om i vilka miljöer stolen har sin givna plats. På möten, konferenser och i auditorium är koncentrationsförmågan central. Vi måste orka lyssna uppmärksamt, anteckna, medverka och vara aktiva för att mötet ska bli betydelsefullt och inspirerande. Stolarnas uppgift är att ta hand om våra kroppar och låta oss sitta bekvämt och avslappnat, samtidigt som de i bästa RH-stil tillför karaktär och karisma till rummet de möblerar. RH Lounge, RH Session och RH Visit har alla ett brett användningsområde och tillsammans fungerar de som ett kompletterande sortiment till RHs klassiska program av kontorsstolar.

Share |

RH Visit

RH Visit passar bra vid möten, föreläsningar och konferenser. Och är det någon gång man vill sitta skönt så är det under långa föreläsningar och konferenser. RH Visit får långa stunder att känns korta.

Totalbredd: 566 mm
Sitsbredd: 445 mm
Totaldjup: 540 mm
Totalhöjd: 914 mm
Sitthöjd:
450 mm
Stativ i stål med glidtassar
Armstöd i antracitgrått lackerat trä
Vikt:
9 kg

RH Visit Cantilever

Är det någon gång man vill sitta skönt så är det under långa möten, föreläsningar och konferenser. Den inbyggda vippfuktionen bidrar till bättre blodcirkulation vilket ökar koncentrationen. Så att långa stunder känns korta.

Totalbredd: 566 mm
Sitsbredd: 445 mm
Totaldjup: 540 mm
Totalhöjd: 914 mm
Sitthöjd: 450 mm
Stativ i stål med glidtassar
Armstöd i antracitgrått lackerat trä
Vikt:
9,1 kg

Share |